icon Hoe het werkt

BackupHive is eenvoudig in gebruik

 • Wat doet de software van BackupHive?

  De BackupHive software bestaat uit een kleine desktop applicatie welke u op uw computer installeert om geselecteerde mappen en bestanden naar de cloud te backuppen.

  Na de eerste volledige backup zullen alleen gewijzigde of nieuwe bestanden worden opgemerkt en naar de cloud verzonden worden.

  Op ieder gewenst moment kunt u bestanden in uw backup raadplegen en terugzetten.
 • Stap 1

  1. Selecteer de bestanden die u wilt uploaden

  BackupHive maakt een backup van de mappen en bestanden die u kiest. Nadat de eerste volledige backup is voltooid, zal Backup Hive automatisch gewijzigde en nieuwe bestanden opmerken.

  Uw bepaalt zelf het tijdstip waarop de backup draait en BackupHive doet op de achtergrond zijn werk om uw bestanden veilig op te slaan, zonder dat u er iets voor hoeft te doen.
 • 2. Uw bestanden worden geupload naar de cloud

  BackupHive maakt iedere dag op het door u ingestelde tijdstip automatisch backups. Desgewenst kunt u zelf handmatig een backup starten als u dringend nieuwe of aangepaste bestanden wilt beschermen.

  Alle naar de cloud verzonden gegevens worden veilig verzonden middels 256-bit SSL versleuteling.
  Stap 2
 • Stap 3

  3. Uw bestanden zijn overal en op elk moment toegankelijk

  BackupHive slaat uw bestanden veilig op in haar cloud. Uw bestanden zijn niet alleen veilig en beschermd, maar tevens toegankelijk vanaf elk apparaat, op elk moment, waar op ter wereld.

  Hiermee heeft BackupHive de noodzaak voor het gebruik van externe harddisks of USB-sticks voor het maken van backups volledig overbodig gemaakt.

In 3 stappen al uw data beschermen ?

 • 1. Installeer onze software
 • 2. Stel in welke mappen moeten worden gebackupt
 • 3. Upload uw bestanden veilig naar onze cloud
Nu bestellen