U kunt uw account uitbreiden met de volgende upgrades:

Extra opslagruimte 1 TB

Met de extra opslagruimte van 1 TB kunt u nog meer en grotere bestanden opslaan in uw account. Uw account wordt direct na betaling uitgebreid met de extra capaciteit, dus u kunt onmiddellijk verder met het maken van back-ups van belangrijke bestanden.U dient ingelogd te zijn alvorens u deze upgrade kunt toevoegen aan uw bestelling.

Extra licentie voor desktop

Neem een extra licentie voor desktop computer of server om vanaf een extra apparaat back-ups te kunnen maken naar uw BackupHive account. Deze licentie kan worden geactiveerd op alle ondersteunde Windows, Mac of Linux besturingssystemen.U dient ingelogd te zijn alvorens u deze upgrade kunt toevoegen aan uw bestelling.

Extra licentie voor Image Based Edition

Een extra licentie voor uw account welke naast alle mogelijkheden voor het maken en herstellen van back-ups van bestanden tevens functionaliteit aan boord heeft voor het maken en herstellen van block-level volume snapshots (bare metal images of system state images) van uw besturingssysteem.

Herstel uw systeem exact naar de staat waarin deze verkeerde toen u er een back-up van had gemaakt. Doe dit naar dezelfde hardware, andere hardware of een Hyper-V/VMware systeem.

Herstellen van geselecteerde gegevens of het volledige systeem is mogelijk vanuit de client software maar ook direct vanuit de cloud op een nieuwe apparaat middels een USB flashdrive.

Kenmerken van Image Based back-up en Bare Metal herstel

Herstel Windows Servers als virtual machine
Vereist geen ruimte op de lokale schijf - maak back-ups direct naar de cloud
Herstel middels zelf te maken USB flashdrive direct vanuit de cloud
Maak een back-up van alle of alleen geselecteerde volumes
Herstel naar niet gelijkwaardige hardware
Herstel naar Hyper-V of VMware gebaseerde systemen
Bestandsherstel vanuit een Image Based back-up
Ondersteunde besturingssystemen
Windows Server 2003/2008/2012/2016
Windows Server 2008/2012 R2
Windows 7/8/10U dient ingelogd te zijn alvorens u deze upgrade kunt toevoegen aan uw bestelling.